SSL-certificaat, vergroot je betrouwbaarheid online | Lautenbag Reclame
 

SSL-certificaat, vergroot je betrouwbaarheid online

SSL-certificaat, vergroot je betrouwbaarheid online

Wat is het?

Kort gezegd zorgt een SSL-certificaat ervoor dat de gegevensuitwisseling tussen de bezoeker en je website via een versleutelde verbinding verloopt. Standaard is een verbinding niet beveiligd en kan informatie dus onderschept worden. Met een SSL-certificaat geef je duidelijk aan dat je website betrouwbaar is. Voor de bezoeker is dit te herkennen aan een slotje voor de url in de adresbalk van de browser.

Nu extra zichtbaar

Een veilige internetervaring is belangrijk voor alle gebruikers. Recent heeft Google de keuze gemaakt om in haar Chrome browser direct zichtbaar te maken of een website veilig is of niet. Ook worden veilige websites beloond met een betere positie in de zoekresultaten. Dit is dan ook hét moment om jouw website als ‘vertrouwd’ te laten kwalificeren.

Voor website en webshop

Een standaard certificaat voldoet voor de meeste websites. Voor een webshop is extra validatie op bedrijfsgegevens de beste keuze. We staan klaar om je vragen te beantwoorden en een advies op maat te geven. Direct een certificaat aanvragen kan ook.

Voordelen van een SSL-certificaat
  • Beveiligd verkeer van en naar website (bijvoorbeeld formulieren)
  • Verbeterde vindbaarheid
  • Zichtbaar veiliger voor bezoekers aan je site
  • Betrouwbare uitstraling
  • Al vanaf € 4,58 per maand

SSL certificaat aanvragen

    [recaptcha size:compact]