Responsive webdesign

DEM BV Friesland

DEM BV Friesland wilde een nieuwe, responsive website met een rustige uitstraling. Hier is Lautenbag Reclame gelijk mee aan de slag gegaan.

Alle diensten zijn vervolgens op een interactieve en overzichtelijke manier weergegeven. Zo kan je makkelijk de informatie vinden die je zoekt. Wil je meer informatie of weet je genoeg en wil je jezelf gelijk inschrijven voor een nieuwsbrief? Op iedere pagina staat een call to action naar het contactformulier.

Bekijk de website

Lautenbag Reclame staat voor:

Strategie

We bepalen de juiste doelgroep, de juiste plaats, het juiste medium en de juiste ingrediënten om een ijzersterke fundering te bouwen voor het concept.

Concept

Het creatieve concept. We ontwikkelen een uniek ontwerp of creative campagne om jouw boodschap op een opvallende manier aan de man te brengen.

Realisatie

Niets is onmogelijk. Omdat wij zowel concept als (content) productie in huis doen, weten we precies wat er voor nodig is om van jouw idee een succes te maken.

Online marketing

Nu we alles tastbaar gemaakt hebben in vorm en beeld, werken we het concept uit voor alle kanalen en zorgen voor online en offline zichtbaarheid.

Wij helpen je graag!

Lautenbag Reclame is een veelzijdig reclame-adviesbureau, gevestigd in Leeuwarden. Dagelijks werken we met veel enthousiasme voor opdrachtgevers in geheel Nederland. We zijn actief in offline- én onlinepromotie. Zo ontwerpen we o.a. logo’s, huisstijlen, folders, brochures en jaarverslagen en ontwikkelen we succesvolle (multimediale) advertentiecampagnes.

info@lautenbagreclame.nl
+(31) 58 266 8838

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


    up