Over ons

Home » Over ons

Over ons

We omschrijven onszelf als een no-nonsense, veelzijdig reclame-adviesbureau. Dit vertalen we in het brede pakket aan diensten en producten dat wij aanbieden, zowel offline als online. Dus één adres voor alles op het gebied van reclame.

Van oudsher ontwikkelen we logo’s, huisstijlen, brochures, boeken en allerlei ander drukwerk. Al meer dan 25 jaar bouwen we websites en bedenken we succesvolle online-campagnes. We verzorgen binnen- en buitenreclame en bewegwijzering. We hebben alles in huis op het gebied van promotie en presentatie voor beurzen en bijeenkomsten. Borrelen er ideeën? Stap eens bij ons binnen. De drempel is laag, maar onze ambities zijn torenhoog. Voor u!

Contact opnemen
491

Stap voor stap naar hét succesmoment.

Wij willen voor iedere klant het maximale er uit halen. Voor opdrachten groot of klein. U kunt alles bij ons neerleggen en wij zullen ons best doen een passende oplossing te vinden. Onze werkwijze is op het meeste van toepassing.

Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Onze medewerkers staan u altijd vriendelijk te woord.

Contact opnemen
01
Kennismaken

Heeft u plannen, wensen en ideeën? Laten we kennismaken met elkaar. U bent van harte welkom op ons kantoor. Liever online? Bel ons gerust voor het maken van een afspraak.

02
Uw wens

U legt al uw wensen op tafel. Wij zijn een luisterend oor en indien nodig stellen we kritische vragen. Met als doel: uw ideeën en wensen te vertalen in creatieve en praktische oplossingen.

03
Voorstel

Als het creatieve proces is afgerond, liggen er panklare plannen voor realisatie. We kijken er naar uit om ons voorstel te presenteren. Op kantoor of online.

04
Akkoord

Gaat u akkoord met ons voorstel? Dan gaan we direct voor u aan de slag en bespreken samen met u de planning. Heeft ons voorstel u op aanvullende ideeën gebracht? We horen het graag.

05
Finish

Uw opdracht (op)leveren. Een succesmoment!

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up