Over ons full service reclamebureau | Lautenbag Reclame
 

Over ons

Full service

No-nonsense

Lautenbag Reclame is een no-nonsense reclame-adviesbureau. Ons team bestaat uit medewerkers die meerdere disciplines beheersen. Daardoor zijn we flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende opdrachten, zowel online als offline. We zijn hiermee in staat snel in te spelen op de behoeften van elke klant.

Onze kernwaarden – creatief, origineel, goede service, betrouwbaar en concurrerend – worden bij iedere opdracht nagestreefd. Met deze kernwaarden begonnen we meer dan 25 jaar geleden al als regionaal reclamebureau. Nu werken we, mede door de komst van internet, voor opdrachtgevers in geheel Nederland en een aantal producten leveren we over heel Europa. Voor enkele klanten plaatsen we regelmatig advertenties in buitenlandse kranten, bijvoorbeeld op Aruba en in Somalië. En toch blijven we ‘het gewone reclamebureau om de hoek’.

 

Neem contact op

Creatief0

Origineel0

Goede service0

Betrouwbaar0

Concurrerend0

Gecertificeerd
Google Partner

Aan de Google partner-badge op onze website kunt u zien dat Lautenbag Reclame Google gecertificeerde specialisten in huis heeft. Met onze kennis, creativiteit en praktische tips van Google behalen we de beste zoekresultaten voor uw bedrijf. Klik op de button hieronder voor meer informatie of neem contact met ons op.

 

Neem contact op

Google partner
Registrar SIDN
Officieel
SIDN-registrar

Sinds 1996 worden alle .nl domeinnamen geregistreerd via de stichting SIDN. De stichting werkt met registrars door heel Nederland die de namen via de SIDN mogen registreren. Lautenbag Reclame is één van de registrars om rechtstreeks voor u domeinnamen vast te leggen. Wilt u een nieuwe domeinnaam door ons laten registreren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.
Hieronder kunt u controleren of deze nog beschikbaar is. Dit kan bijvoorbeeld een naam zijn die eindigt met .nl .eu .com .de .nu enz.

loading Bezig met laden...
Sinds 2006
Geaccrediteerd EU-registrar

Als u in Nederland zaken doet, dan is het logisch een domeinnaam te kiezen die eindigt op .nl. In Friesland kan dat nu ook met .frl. Als blijkt dat de naam al bezet is of als u zaken doet in Europa, dan is het vastleggen van een domeinnaam eindigend met .eu een goed alternatief.
Lautenbag Reclame is geaccrediteerd .eu-registrar. Bij de overkoepelende organisatie EURid worden de registraties verwerkt. Wilt u informatie of een domeinnaam registreren die eindigt op .eu? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

loading Bezig met laden...
eu registrar
frl registrar
Registrar
.frl domeinnamen
Wilt u een .frl-domeinnamen laten registreren door een Fries reclame- en internetbureau? Dan is Lautenbag Reclame het aangewezen adres. Wij zijn uw aanspreekpunt voor de nieuwe .frl domeinnamen. Net als bij de .nl geldt ‘wie het eerst komt’ principe. Wij helpen u graag om de beste domeinnaam voor u te kiezen en te registreren. Neem vrijblijvend contact met ons op. Hieronder kunt u controleren of deze nog beschikbaar is.
loading Bezig met laden...

Meer info Neem contact op

Ons team

team_image
Directie

Johan Lautenbag

team_image
Administratie

Betty Lautenbag

team_image
Creatie & orderbegeleiding offline

Ferdinand Lautenbag

team_image
Creatie & orderbegeleiding online

Stefan Lautenbag

team_image
Creatie online & offline

Thirsa de Jager

team_image
Online advies & marketing

Jouke Bloem

team_image
Designer & Front-end developer

Gerrit Wiersma

team_image
Online Marketeer

Hjalmar Bruggeman

team_image
Creatie online & offline

Dimitri Cnossen

sbb-beeldmerk-fc
Professional in opleiding
Stageplek

Ben je op zoek naar een leerzame stageplek als vormgever of webdeveloper? Ben je écht gemotiveerd om alles uit jezelf te halen? Dan nodigen we je van harte uit een stageverzoek, compleet met CV en eigen gemaakt werk, in te dienen.

 

Een stageplek op onze internetafdeling:

Doe je een MBO- (niveau 4) of HBO-opleiding (Mediadeveloper – CMD)? Word je enthousiast als je mooie websites in bijvoorbeeld WordPress kunt realiseren? Gaat je voorkeur uit als front-end developer of ontwikkel je liever applicaties? Of wil je je verder ontwikkelen in online marketing? Stuur dan nu je stageverzoek naar jlautenbag@lautenbagreclame.nl, compleet met CV en werk dat je zoal hebt gemaakt. We kijken naar je uit!

 

Een stageplek op onze reclamestudio:

Je hebt niet voor niets de prachtige opleiding als vormgever gekozen. Creativiteit kolkt door jouw aderen. Je ziet vormgeving als dé ultieme uitdaging. Je kunt al aardig overweg met de programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop en je wilt graag de fijne kneepjes van het vak leren. Laat ons aan je stageverzoek zien dat vormgeving je passie is. Stuur wel je CV en eigen gemaakt werk mee. Dit kan naar jlautenbag@lautenbagreclame.nl

 

Solliciteer naar een stageplek

Sponsoring

Friesland: Harkemase Boys (Derde divisie, zaterdag)
Harkemase Boys is opgericht op 26 juni 1946. Sinds jaar en dag speelt de club aan de Bosk 20 te Harkema. De club speelt vaak mee om de hoogste plekken, zowel in de competitie als in het bekertoernooi. Al enkele malen werd Harkemase Boys kampioen. In de KNVB-beker speelde het o.a. tegen Feyenoord, NEC en Vitesse. Willem II werd zelfs uitgeschakeld door de Boys.

sponsering harkemase boys