Beheer

Home » Beheer

Wij houden alles up-to-date

Veel online tools zijn voor iedereen beschikbaar maar met onze aandacht en ervaring weten we er vaak toch net wat meer uit te halen. We nemen klanten graag de zorg uit handen om de techniek en inhoud van een website actueel te houden. In veel gevallen werkt dat ook kostenbesparend; het is makkelijker om een webshop of website doorlopend verder te ontwikkelen dan om achterstallig onderhoud weg te werken.

Nieuwe plug-ins installeren is eenvoudig, alles goed laten samenwerken is iets anders. Vanuit het oogpunt van beveiliging is periodieke aandacht ook eigenlijk vereist. Natuurlijk zien we graag dat onze klanten meewerken en meedenken. Dat geeft ons de ruimte om meer te doen en zo samen voor het beste resultaat te gaan.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up