Online ads

Home » Online ads

Resultaat op korte termijn

Wilt u graag meer verkeer naar uw website genereren en eigenlijk zo snel mogelijk verwezenlijken? Met onze ervaring weten we waar uw doelgroep actief is en hoe we deze gericht kunnen benaderen. Op basis van de doelstellingen en het budget maken we een plan op maat. Vervolgens kan er in de uitvoering op ieder moment worden bijgestuurd.

Online adverteren is aantrekkelijk omdat de resultaten meetbaar zijn. Deze zijn bovendien op elk gewenst moment door ons in te zien. Door de korte lijnen en onze hands-on mentaliteit gaat er niets verloren van uw investering. Lautenbag Reclame werkt met de volgende tools als het aankomt op online advertising:  Google Ads, Facebook marketing, LinkedIn advertising, Snap Ads en meer.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up