Social media

Home » Social media

Online opvallen

Bijna iedereen maakt gebruik van social media. Het is tegenwoordig dé manier om snel bij uw doelgroep in beeld te komen. Maar dit heeft wel enige aandacht nodig. Hoe komt u in contact met uw doelgroep?

Wij zorgen voor een gestructureerde strategie. Te beginnen bij het selecteren van de juiste kanalen. Ook wordt het beeld professioneel opgemaakt door onze studio. Herkenbaarheid voor uw doelgroep is hierbij erg belangrijk! Succesvolle berichten kunnen gepromoot worden voor extra zichtbaarheid, onder bestaande volgers maar ook vergelijkbare doelgroepen. En het mooiste van alles is dat het effect meetbaar is.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up