Webshop

Home » Webshop

Click, collect & buy

De wereld digitaliseert. U wilt hier ook een graantje van meepikken! Maar waar begint u mee? De bekendste weg is een webshop te openen. Hier kunt u zélf bepalen welke producten te bestellen zijn. Met de WooCommerce uitbreiding op het WordPress cms heeft u een volledig professionele webshop.

Deze webshop is zeer geschikt om mee te beginnen. Maar is ook eenvoudig op te schalen bij groei. Het beheer is ook erg toegankelijk.

Zo kunt u klein beginnen en doorgroeien binnen hetzelfde systeem, wel zo prettig. Een succesvolle shop kan niet zonder online marketing, daarin kunt u veel zelf doen en met onze ervaring weten we zeker iets toe te voegen om gericht bij de doelgroep in beeld te komen tegen aanvaardbare kosten. Win-win!

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up