Borden & spandoeken

Home » Borden & spandoeken

Duidelijk en betaalbaar

Wij zijn specialist in het ontwerpen, produceren en monteren van borden en spandoeken. Voor groot of klein, voetbalclub of schouwburg. Ieder project nemen we vol enthousiasme aan! Losse reclameborden kunnen gefabriceerd worden in Trespa, Dibond, Forex en vele andere materialen. Zowel voor binnen als buiten.

Stickers en losse letters in kleine en grote formaten is een tweede optie. Wij leveren ook reclameborden, gefreesd in speciale vormen. Onze borden worden in eerste instantie geleverd met bevestigingsmaterialen, maar bevestigen op locatie kunnen wij ook voor u doen! Ook voor complete spanframes met vinyldoeken kunt u bij ons terecht. Wilt u alleen een nieuw spandoek? Wij maken graag voor u een nieuw ontwerp.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up