Bekijk onze meest recente cases.

Heeft u behoefte aan iets nieuws? Geheel in uw eigen stijl? Bekijk onze laatst uitgevoerde opdrachten! Hiermee krijgt u een idee van wat wij voor u kunnen betekenen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen!

Grafisch ontwerp

Redesign huisstijl & website ontwerp
Maritieme Academie Harlingen

Voor de Maritieme Academie in Harlingen hebben wij een nieuwe website ontworpen. De kleuren van de huisstijl zijn in het ontwerp doorgevoerd. Bezoekers kunnen gebruik maken van de duidelijke navigatie. En ook de interne omgeving is gemakkelijk via de homepage te bereiken.

Zoals gewenst hebben we ruimte gemaakt voor uitgelichte en actuele berichten op de homepage. Verder is plek voor belangrijke informatie voor studenten over de opleiding én open dagen.

Bekijk deze case
Responsive webdesign & Huisstijl ontwikkeling

Haartrends By Kim

Lautenbag Reclame heeft het ontwerp- en bouwproces voor Haartrends by Kim uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ook het logo ontworpen. Wanneer je op de website komt, zie je direct een fotoslider in combinatie met klikbare teksten. Zo kun je snel en direct navigeren naar waar jij wilt.

De website bevat verschillende call to actions die bezoekers verwijzen naar het contactformulier. Daarnaast is de nodige informatie te vinden voor behandelingen of openingstijden.

  • Logo & huisstijl ontwikkeling
  • Responsive webdesign

Bekijk deze case
Responsive webdesign

DEM (Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf)

DEM (Dantumadeels Eerste Mechanisatiebedrijf) is in 1965 opgericht. Inmiddels staat Kees als derde generatie aan het roer in Rinsumageest en heeft Leeuwarden met Willem Hellinga vers bloed van buiten ingelijfd. Destijds begon DEM als toeleverancier voor de agrarische markt en sinds 1998 is DEM ook op industrieel gebied actief met grondverzet en bouwmachines.

DEM is altijd blijven innoveren en vanaf 2005 is DEM Leeuwarden zich gaan specialiseren in maai- en onderhoudsmachines voor tuin, golf en openbaar groen. Zowel voor professioneel als particulier gebruik. Het assortiment wordt aangevuld met reinigingsmachines voor het openbaar domein.

Bekijk deze case

Wij zijn trots op al onze opdrachtgevers.

up