Beurspromotie & bedrijfspresentaties

Home » Beurspromotie & bedrijfspresentaties

Opvallen!

Een beursstand die opvalt. Een creatief ontwerp met pakkende teksten. De juiste uitstraling op de juiste plaats. Wij bieden een totaaloplossing voor uw bedrijf. We kunnen ontwerpen én het eindproduct aanleveren. Ook de montage (beurswanden e.d.) verzorgen we graag.

Mooie flyers, folders en brochures. Naambadges en stickers. Roll-up banners en giveaways. Uitnodigingskaarten of een online campagne om bezoekers naar uw stand te trekken. Lautenbag Reclame helpt u graag met een succesvolle presentatie op een beurs. Heeft u alleen bedrukte pennen, snoepjes of paperclips nodig? Neem daarvoor ook gerust contact op. 

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up