Vindbaarheid (SEO)

Home » Vindbaarheid (SEO)

De weg naar boven

U heeft een website. Maar deze wordt natuurlijk niet vanzelf gevonden. Hoe meer uw website up-to-date is, hoe beter. Google houdt dit doorlopend in de gaten. Ze loopt zowel de techniek na als de inhoud. Optimalisatie van uw website kan een positief effect hebben op uw zichtbaarheid in de zoekmachine. Het is een traject dat zorgvuldig opgebouwd moet worden. Wij hanteren graag een realistische benadering.

Het is ook belangrijk om na te denken over uw doelgroep. Waar zoeken ze op? En wat zijn dus kansrijke zoektermen? Hoe verwerken we deze in de website? De aanpak is eigenlijk nog breder. Ook de techniek moet verzorgd zijn. Denk aan de laadtijd van de website maar ook de weergave op mobiel.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up