Development

Home » Development

Ontwikkeling van maatwerk

Wij bouwen alle websites in WordPress. Dit is een open-source systeem dat wereldwijd het meeste wordt gebruikt voor het ontwikkelen van websites op maat voor elke toepassing. De ondersteuning is daarbij ook erg goed geregeld. Voor u betekent dit jarenlange zekerheid als het gaat om de technologie achter uw website en de ondersteuning ervan. Heeft u een WordPress website, dan is het technische beheer ervan prima over te nemen.

Een goed gebouwde website geeft een optimale gebruikerservaring, laadt sneller en wordt het beste beoordeeld door Google. Daarin maken wij graag het verschil. Hoe doen we dat? Het WordPress CMS is zoals gezegd een goede start. Met onze ervaring bouwen we uw website vervolgens met ‘schone’ code, daarbij worden zo weinig mogelijk externe uitbreidingen (plug-ins) gebruikt. Zodoende werkt uw website stabieler en veiliger. Kortom; een hoogwaardig eindproduct, met aandacht ontwikkeld volgens de laatste trends in webdesign.  Wij ontwerpen, bouwen én hosten websites. Van A tot Z. Van klein tot groot. Al jaren bouwen wij websites in WordPress. Hét CMS-systeem van nu. Een website waar u mee vooruit kunt! Dat is waar we samen voor gaan.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up