Video content

Home » Video content

Interesse wekken met bewegende beelden

Korte shots en dronebeelden van hoge kwaliteit, snel en visueel tot de kern van de boodschap komen met pakkende content. Video maakt het mogelijk. Een filmpje van een halve minuut kan al voldoende zijn om uw onderneming in al haar facetten te laten zien. Als allround bureau spelen we hier op in met vlot geschoten en gemonteerde beelden.

Video content maken wij semiprofessioneel en is heel geschikt voor publicatie op uw website of social media-kanalen. Zo kunt u bijvoorbeeld een headerfilmpje gebruiken voor uw Facebook-pagina die automatisch afspeelt tijdens een bezoek. Naast de opnames zelf nemen we ook graag de regie als het gaat om de presentatie van uw winkel of bedrijfspand.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up