Logo & huisstijl ontwerp

De kleuren en huisstijl van Haartrends by Kim zijn gebaseerd op het logo, dat groen met wit is. De lettertypes die gebruikt zijn sluiten allemaal mooi op dit logo aan. En geven de website een rustige en frisse uitstraling.

Responsive website

Haartrends by Kim

Lautenbag Reclame heeft het ontwerp- en bouwproces voor Haartrends by Kim uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ook het logo ontworpen. Wanneer je op de website komt, zie je direct een fotoslider in combinatie met klikbare teksten. Zo kun je snel en direct navigeren naar waar jij wilt.

De website bevat verschillende call to actions die bezoekers verwijzen naar het contactformulier. Daarnaast is de nodige informatie te vinden voor behandelingen of openingstijden.

  • Logo & huisstijl ontwikkeling
  • Responsive webdesign

Bekijk de website

Lautenbag Reclame staat voor:

Strategie

We bepalen de juiste doelgroep, de juiste plaats, het juiste medium en de juiste ingrediënten om een ijzersterke fundering te bouwen voor het concept.

Concept

Het creatieve concept. We ontwikkelen een uniek ontwerp of creative campagne om jouw boodschap op een opvallende manier aan de man te brengen.

Realisatie

Niets is onmogelijk. Omdat wij zowel concept als (content) productie in huis doen, weten we precies wat er voor nodig is om van jouw idee een succes te maken.

Online marketing

Nu we alles tastbaar gemaakt hebben in vorm en beeld, werken we het concept uit voor alle kanalen en zorgen voor online en offline zichtbaarheid.

Wij helpen je graag!

Lautenbag Reclame is een veelzijdig reclame-adviesbureau, gevestigd in Leeuwarden. Dagelijks werken we met veel enthousiasme voor opdrachtgevers in geheel Nederland. We zijn actief in offline- én onlinepromotie. Zo ontwerpen we o.a. logo’s, huisstijlen, folders, brochures en jaarverslagen en ontwikkelen we succesvolle (multimediale) advertentiecampagnes.

info@lautenbagreclame.nl
+(31) 58 266 8838

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


    up