Huisstijl ontwerp

Maritieme Academy Harlingen

Voor de Maritieme Academie in Harlingen hebben wij een nieuwe website ontworpen. De kleuren van de huisstijl zijn in het ontwerp doorgevoerd. Bezoekers kunnen gebruik maken van de duidelijke navigatie. En ook de interne omgeving is gemakkelijk via de homepage te bereiken.

Zoals gewenst hebben we ruimte gemaakt voor uitgelichte en actuele berichten op de homepage. Verder is plek voor belangrijke informatie voor studenten over de opleiding én open dagen.

Bekijk de website

Lautenbag Reclame staat voor:

Strategie

We bepalen de juiste doelgroep, de juiste plaats, het juiste medium en de juiste ingrediënten om een ijzersterke fundering te bouwen voor het concept.

Concept

Het creatieve concept. We ontwikkelen een uniek ontwerp of creative campagne om jouw boodschap op een opvallende manier aan de man te brengen.

Realisatie

Niets is onmogelijk. Omdat wij zowel concept als (content) productie in huis doen, weten we precies wat er voor nodig is om van jouw idee een succes te maken.

Online marketing

Nu we alles tastbaar gemaakt hebben in vorm en beeld, werken we het concept uit voor alle kanalen en zorgen voor online en offline zichtbaarheid.

Wij helpen je graag!

Lautenbag Reclame is een veelzijdig reclame-adviesbureau, gevestigd in Leeuwarden. Dagelijks werken we met veel enthousiasme voor opdrachtgevers in geheel Nederland. We zijn actief in offline- én onlinepromotie. Zo ontwerpen we o.a. logo’s, huisstijlen, folders, brochures en jaarverslagen en ontwikkelen we succesvolle (multimediale) advertentiecampagnes.

info@lautenbagreclame.nl
+(31) 58 266 8838

Contact opnemen

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!


    up