E-mail marketing

Home » E-mail marketing

Betaalbaar in beeld!

Eén op één uw doelgroep aanspreken tegen redelijke kosten? En dan ook nog aantrekkelijk vormgegeven en goed meetbaar? Kies dan voor de inzet van digitale nieuwsbrieven verstuurd via MailChimp. Deze tool helpt de afleverbetrouwbaarheid te verhogen en de betrokkenheid van uw lezers te maximaliseren. Lezers kunnen zich in- en uitschrijven middels hun e-mailadres waar ze de nieuwsbrief zullen ontvangen in hun postvak.

Wie heeft de nieuwsbrief ontvangen, geopend en welke inhoud kon rekenen op een klik naar de website? Onze specialisten maken het inzichtelijk en nemen de resultaten mee in de opmaak van de volgende nieuwsbrief. Het ontwerp van uw nieuwsbrief is passend voor de meest gebruikte platformen waarbij mobiel de meeste aandacht krijgt.

Direct contact opnemen

Lautenbag Reclame staat voor:

Persoonlijke benadering

Uw wensen staan centraal. Daarom staat bij ons een persoonlijke, open en eerlijke band met klanten centraal. En uit ervaring weten we dat dit werkt! Voor een aantal relaties zijn we al tientallen jaren actief. Elke dag zetten we ons daarvoor in.

Transparantie

Zakendoen is een kwestie van vertrouwen. Daarom is het belangrijk dat je zaken goed met elkaar communiceert. Op basis van uw wensen ontvangt u een transparant voorstel met offerte en planning.

Kwaliteit

Het reclamevak kent veel disciplines. Om de kwaliteit van alle disciplines te waarborgen, werken we samen in een team met ervaren specialisten zoals vormgevers, webdevelopers, online marketeers en reclamemonteurs.

Oplossingsgericht

Denken in oplossingen. Dát is onze kracht. Heeft u vragen over een of meer van onze producten of diensten? Met onze jarenlange ervaring vinden we altijd een passende en betaalbare oplossing.

up