Full service internetbureau in Leeuwarden | Lautenbag Reclame
 

Online

Internet

Internet is een van de belangrijkste toegangspoorten naar uw bedrijf. In veel gevallen wordt langs die weg het eerste contact gelegd. Een goed functionerende en vindbare website is daarom van groot belang voor elke onderneming of organisatie, zowel groot als klein.

 

Lautenbag Reclame realiseert moderne, responsive websites. Geschikt voor desktops, tablets en smartphones. Wij zijn sterk in het realiseren van overzichtelijke, duidelijke websites, passend bij uw bedrijf of organisatie. We hebben aantrekkelijke basiswebsites gerealiseerd voor startende ondernemers, maar bouwen ook uitgebreide websites voor grote organisaties met unieke elementen. De websites zijn in alle gevallen voorzien van een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS), waarmee uzelf op eenvoudige wijze uw website kan onderhouden. Besteedt u het onderhoud van uw website liever uit? Ook daarvoor kunt u bij ons prima terecht.

 

Neem contact op
Responsive
Ook goed zichtbaar op tablet en smartphone

Met de komst van tablets en smartphones en zelfs smart-tv’s, worden er andere eisen gesteld aan uw website. Daarom bouwen we standaard alle websites responsive. Dat wil zeggen dat de website meeschaalt met het apparaat waarop deze wordt vertoond. Wist u dat nu al ruim 30% (!) van alle bezoekers van websites afkomstig is van mobiele apparaten? Wilt u een adviesgesprek of een demonstratie? Wij nodigen u van harte uit.

 

Neem contact op
Internet responsive websites
Internet stap voor stap
van start tot finish
Stap voor stap

Wij werken volgens een duidelijk stappenplan. Al uw wensen worden vooraf geïnventariseerd en er wordt een plan van aanpak gemaakt. Goed doordacht en afgestemd op uw situatie en de doelgroep waarop u zich richt. Op basis van dit plan wordt het ontwerp gemaakt, verzamelen we materiaal en schrijven we teksten of u levert deze zelf aan. Dan zijn we klaar voor de start en gaat de bouw van de website beginnen.

 

Neem contact op
Uw website is klaar
en dan?

Uw website passeert de finishlijn en wordt op alle onderdelen getest. Daarna is uw website gereed voor publicatie. Maar voordat de website de lucht in gaat leggen we graag aan u uit hoe het cms werkt waarmee u zelf de website kunt onderhouden. Dan komt het spannende moment dat uw website online gezet (gehost) wordt. Wij plaatsen uw website op servers in een uiterst veilige en stabiele omgeving met 24/7 support. Daarna zijn er vele manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen.

 

Neem contact op
Internet support
Internet Seo en Social Media
Actief blijven
SEO, SEA (Google Ads), Social media, E-mailmarketing

Uw website wordt volgens de laatste technieken gebouwd en wordt hierdoor goed door Google geïndexeerd. U krijgt volledig inzicht in het bezoekersgedrag. Toch blijft het daar vaak niet bij en kan de website voortdurend worden verbeterd door zoekmachine optimalisatie (SEO search engine optimization). Daarnaast is meer traffic te genereren door uitgekiende advertentiecampagnes op Google (SEA, search engine advertising, naast zoekresultaten en op inhoud-gerelateerde websites) en Social Media (zoals Facebook en Twitter). Ook een in uw huisstijl opgemaakte e-mailnieuwsbrief (Mailchimp) biedt goede kansen om uw doelgroep te bereiken.

 

Neem contact op
Meer
Digitale producten

Naast het ontwikkelen van websites en het promoten hiervan realiseren wij diverse digitale producten, zoals:

Digitale huisstijl

E-mail briefpapier

PDF- en Word-sjablonen, ook digitaal invulbaar

Digitale bladerbare brochures

Sjablonen voor digitale nieuwsbrieven

Digitale offertes

Digitale facturen